Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@19:33:45 GMT

ميوه هاي مفيد براي درمان عفونت ادراري

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۴۹۵۵۲

خبرگزاري آريا -
براي راحت شدن از عفونت ادراري، علاوه بر مصرف داروهاي تجويزي پزشک مي‌توانيد ميوه‌هايي که در اين مطلب اشاره مي‌شود را نيز ميل کنيد؛ چون علاوه بر ويتامين‌دهي، شما را از عفونت موجود خلاص مي‌کنند.

عفونت ادراري يا سيستيت يکي از مشکلات رايج به خصوص در بين خانم‌هاست. در موارد ساده اين مشکل بعد از چند روز خود به خود از بين مي‌رود و مشکل حل مي‌شود؛ اما اگر فرد دچار عوامل خطرسازي مانند ديابت، رفلاکس ادرار به سمت کليه‌ها، بارداري و سنگ باشد بايد حتما به پزشک مراجعه کند چون امکان دارد مشکل ساده عفونت ادراري، کليه‌ها را نيز درگير کرده و تبديل به مشکلي جدي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براي راحت شدن از اين بيماري علاوه بر مصرف داروهاي تجويزي پزشک مي‌توانيد ميوه‌هايي که در اين مطلب اشاره مي‌شود را نيز ميل کنيد؛ چون علاوه بر ويتامين‌دهي، شما را از عفونت موجود خلاص مي‌کنند.



زغال اخته
زغال اخته در صدر ميوه‌هاي ضدعفونت ادراري قرار دارد. پزشکان و محققان حوزه تغذيه اين ميوه‌هاي قرمز را بهترين سلاح براي حفاظت از مجاري ادراري مي‌دانند به خاطر اين که حاوي خواص آنتي بيوتيکي و آنتي‌اکسيداني است. اين ميوه‌هاي ريز حالت اسيديته ادرار را بيشتر کرده و به همين دليل هر نوع باکتري را دفع مي‌کنند. زغال اخته از بين برنده باکتري‌ها است و قبل از آن نيز اجازه نمي‌دهد اين عناصر مزاحم به بافت‌هاي مجاري ادراري بچسبند. توصيه مي‌کنيم خودتان زغال اخته را تهيه کرده و آب آن‌را بگيريد؛ به خاطر اينکه آب زغال‌اخته‌هاي حاضري حاوي قند زيادي هستند و ترکيبات مفيد خود را از دست داده‌‎اند؛ پس بهتر است خودتان دست به کار شويد.



پاپايا
پاپايا يکي ديگر از ميوه‌هاي مفيد براي پيشگيري و درمان عفونت‌هاي ادراري است. اين ميوه نيز حالت اسيديته ادرار را بالا برده و باعث دفع باکتري‌ها و درمان عفونت ادراري مي‌شود. پاپايا جزو گنجينه‌هاي طبيعي و سرشار از آنتي‌اکسيدان‌ها و ويتامين C است. بايد بدانيد که پاپايا يک ميوه سم زداي مفيد و سرشار از فيبرها است که به ميزان زيادي آنتي‌اکسيدان دارد و مثانه و روده‌ها را تميز مي‌کند. پاپايا به دليل دارا بودن آنزيم‌ها به کاهش التهاب کمک کرده و التيام بخش است.



آب پرتقال و آب ليموترش
حتما مي‌دانيد که پرتقال و ليموترش جزو ميوه‌هاي سرشار از ويتامين C هستند. اگر به دنبال معجون سلامتي هستيد صبح‌ها آب دو عدد پرتقال را با آب نصف ليموترش ترکيب کرده و نوش جان کنيد. اين آبميوه‌ي طبيعي باعث مقابله با عفونت ادراري مي‌شود. علاوه بر اين آب پرتقال و ليموترش به تميز شدن روده‌ها نيز کمک زيادي مي‌کند.



آب آناناس
آناناس حاوي آنزيم مفيدي است که باعث التهاب زدايي از بدن شده و براي خلاص شدن از شر عفونت ادراري مفيد است. در واقع مي‌توان آناناس را يک ميوه درمانگر دانست که شايستگي حضور روزانه در سبد ميوه را دارد. توصيه مي‌کنيم از اين ميوه به هر صورتي که دوست داريد(در سالاد ميوه و يا به صورت آب ميوه) استفاده کنيد. در صورت ابتلا به عفونت ادراري آب آن‌ را گرفته و ميل کنيد.



آب انگور قرمز
انگور قرمز نيز جزو گنجينه‌هاي فوق العاده طبيعي است. اين ميوه قرمز و پرخاصيت حافظ سيستم ادراري بوده به اندازه زغال اخته کمک‌کننده است. اگر زياد دچار مشکل عفونت ادراري مي‌شويد روزانه از اين ميوه استفاده کنيد.

انگور قرمز سرشار از آنتي‌اکسيدان‌هاست و باعث کاهش التهاب بدن مي‌شود. آب انگور قرمز ديورتيک (ادرارآور) فوق‌العاده‌اي است که علاوه بر تامين ويتامين‌هاي بدن به بهبود و درمان عفونت ادراري کمک زيادي مي‌کند.



چند توصيه کلي
همانطور که گفته شد عفونت ادراري در خانم‌ها رايج‌تر است. وجود عفونت و التهاب در مثابه باعث سوزش ادرار، احساس فشار در شکم، خستگي و همچنين تب مي‌شود. براي درمان عفونت ادراري يا همان سيستيت پزشک معالج آنتي بيوتيک تجويز مي‌کند. لازم است که در کنار اين آنتي‌بيوتيک‌ها از ميوه‌هاي اشاره شده نيز استفاده کنيد. چون تمام اين ميوه‌ها سرشار از ويتامين C و عناصر مغذي ديگر هستند که به کاهش باکتري‌هاي موجود در مثانه کمک مي‌کنند.

اگر به طور مرتب به اين مشکل دچار مي‌شويد علاوه بر مصرف آب‌ميوه‌هاي اشاره شده به توصيه‌هاي زير نيز عمل کنيد:

* مصرف آب و مايعات مفيد را افزايش دهيد. اين کار باعث پاکسازي مثانه و مجاري ادراري مي‌شود.

* دمنوش بابونه، دارچين يا رزماري نيز براي کاهش التهاب بسيار مفيد هستند.

* از مصرف مواد غذايي حاوي خواص آنتي بيوتيکي مانند سير، زنجبيل، جعفري و غيره غافل نشويد. مي‌توانيد بعدازظهر دمنوش زنجبيل ميل کنيد. جوشانده‌ي جعفري نيز مفيد است.

* مصرف مواد غذايي ادرارآور را در اولويت قرار دهيد. اين مواد غذايي باعث جلوگيري از احتباس آب در بافت‌هاي بدن شده و به افزايش ادرار کمک مي‌کنند. مارچوبه، خيار، کرفس و چغندر جزو اين مواد غذايي هستند.

* از مصرف مواد غذايي تحريک کننده مثانه مانند قهوه يا چاي سبز پرهيز کنيد.

* از مصرف مواد غذايي حاوي آرد تصفيه شده، شيريني‌جات و غيره بپرهيزيد. اين مواد غذايي باعث افزايش حالت احتباس آب در بافت‌ها شده و به دفع باکتري‌ها کمکي نمي‌کنند.

* مي‌توانيد يک قاشق جوش شيرين را در يک ليوان آب حل کرده و بنوشيد. اين کار نيز به درمان عفونت ادراري کمک مي‌کند.
منبع:tebyan.net

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۴۹۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور

با حضور معاون علمی رییس جمهور جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد برتر شاگردپروری اعطا شد.

به گزارش ایسنا، اعطای جایزه شیخ مفید اقدام جدید معاونت علمی است که قرار است به اساتید برتر شاگردپرور که بیشترین زمان خود را صرف رسیدگی به امور دانشجویی از جمله در حوزه‌های آموزشی، هدایت شغلی، رفع مشکلات آنها می‌کنند.

این جایزه شامل یک بسته حمایتی یک میلیارد تومانی است که از سال جاری به ۱۰۰ استاد برتر در حوزه شاگردپروری اعطا شد و قرار است این جایزه به صورت سالانه به استادان منتخب شاگرد پرور اعطا شود.

این جایزه به نام شیخ مفید است؛ محمد بن محمد نعمان ملقب به شیخ مفید و معروف به ابن المعلم، فقیه و متکلم و از علمای برجستهٔ شیعه سده چهار هجری قمری بود که مکتب کلامی شیعه را توسعه داد. 

وی در روز یازدهم ذی القعده سال ۳۳۶ یا ۳۳۸ قمری در قریه "سویقه ابن بصری" از توابع "عکبری" در ۱۰ فرسنگی شمال بغداد، نزدیک شهر(دجیل) در یک خانواده اصیل و عمیق در مذهب تشیع به دنیا آمد و از آنجا که پدر او شخصی پارسا و مذهبی بود و به تعلیم و تربیت اشتغال داشت، شیخ مفید تحصیل را از سن کودکی آغاز کرد و از محضر بیش از ۷۰ نفر از بزرگان بهره علمی برد.

در مراسم اعطا جایزه شیخ مفید دکتر محسن شاهمرادی مدیر کل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان با گرامیداشت روز معلم و استاد، برگزاری این مراسم را نقطه عطفی در بزرگداشت مقام معلم و استاد دانست و اظهار کرد: در نظام آموزشی حلقه مفقوده‌ای وجود داشت که با اجرای این طرح و به برکت نام شیخ مفید اقدام به شناسایی استادانی می‌شود که به امر شاگرد پروری پرداخته‌اند.

شاهمرادی، با تاکید بر اینکه ما باید به هویت اصلی خود بازگردیم، یادآور شد: اجرای این طرح حتما برکاتی برای کشور خواهد داشت و جایزه شیخ مفید جایزه‌ای است که برگزیدگان از انتخاب خود خبر ندارند و به انتخاب نخبگان برگزیده می‌شوند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • افتتاح واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟
  • حس خوب حمایت
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • ۹ میوه مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • غرق در انبه! طراحی خانه ای با تم میوه ای (عکس)
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها