Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@03:55:07 GMT

طرز تهیه مکعب‌های یخی میوه‌ای متفاوت

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۸۸۰۹

طرز تهیه مکعب‌های یخی میوه‌ای متفاوت

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این بار از یک قالب یخ متفاوت استفاده کنید. اگر بتوانید قالب یخی مانند شکل که به صورت استوانه‌ای باشد را بیابید، یخ‌های استوانه‌ای زیبایی خواهید داشت که تلالو خاصی به لیوان آب یا آبمیوه شما خواهند بخشید.

چه موادی لازم داریم؟

Blueberries یا قره گیله، قره قاط، زغال اخته
دانه‌های انار
آب
قالب یخ مخصوص

چطوری درست کنیم؟

همانطور که می‌دانید در کشور ما ایران، میوه‌ای به نام بلوبری وجود ندارد، این میوه مختص آمریکای شمالی است که بعد‌ها وارد اروپا هم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق جستجو‌هایی که انجام دادم، در کشور ما بلوبری به نام‌های توتین کبود، قره گیله، سیاه گیله یا قراقاط شناخته شده است که از لحاظ شکل ظاهری بسیار شبیه به بلوبری می‌باشد.

بعضی گفته اند که بلوبری همان زغال اخته می‌باشد، اما رنگ غالب بلوبری آبی است در صورتی که زغال اخته به رنگ قرمز می‌باشد.

به هر حال اگر میوه سیاه گیله یا توتین کبود را پیدا نکردید می‌توانید از زغال اخته استفاده کنید، ولی توجه داشته باشید که زیبایی این قالب یخ به رنگ‌های متفاوت آبی بلوبری و قرمز دانه‌های انار می‌باشد. پس اگر از زغال اخته به جای بلوبری یا قره گیله استفاده نمودید باید در کنار آن میوه‌ای به رنگ متضاد انتخاب نمایید.

برای آماده کردن این یخ‌های زیبا، میوه‌ها را خوب بشویید. انار را نیز دانه کنید.

بعد در هر بخش قالب یخ، مقداری از میوه‌های رنگارنگ را اضافه کنید. سپس آب را روی آن‌ها بریزید به طوری که روی میوه‌ها را بپوشاند.

قالب را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. این قالب‌های یخ استوانه‌ای را در لیوان نوشیدنی قرار دهید و لذت ببرید.


منبع: کدبانو

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبمیوه زغال اخته قالب یخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۸۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال افزایش خروجی سد دز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان در گفتگو با خبر ۲۳ شبکه خوزستان گفت: در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت شاهد فعالیت دو موج بارشی قوی در استان بودیم.

عباس صدریان فر افزود:از ۱۰ روز گذشته فعالیت این سامانه بارشی مورد رصد کارشناسان سازمان آب و برق خوزستان قرار گرفت.

وی اظهار کرد: با هدف کنترل سیلاب ظرفیت جدیدی در سد‌های استان ایجاد شد و نقطه بحرانی در سد دز بوده است که میزان ورودی به سد ۲ هزار متر مکعب بر ثانیه و خروجی به ۵۰۰ متر مکعب بر ثانیه تنطیم شد. 

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد:با این اقدام ظرفیت ۶۵ میلیون متر مکعبی در سد دز برای کنترل سیلاب انجام شد.

صدریان فر گفت:همچنین در پایین دست رودخانه‌ دز، رودخانه های فصلی و مسیل ها  آب با دبی ۹۰۰ متر مکعب جاری شد که با مدیریت این سیلاب هم کنترل شد.

وی افزود: احتمال دارد میزان خروجی سد دز که ۵۰۰ تا ۶۰۰ متر مکعب است تا ساعاتی دیگر افزایش یابد و این اطلاع رسانی توسط فرمانداری‌های شهر‌های مسیر رودخانه انجام می‌شود.

صدریان فر با اشاره به اینکه هم اکنون مخازن سد‌های استان ۸۱ درصد افزایش یافته است، ادامه داد:این میزان در سد‌های زنجیره‌ای کارون ۹۱ و سد دز ۱۰۰ درصد است.

دیگر خبرها

  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • کاهش حجم آب سد طالقان علت کاهش حق آبه قزوین
  • احتمال افزایش خروجی سد دز
  • طرز پخت دنده گاو درون پوست روی زغال به روش آشپز آذربایجانی (فیلم)
  • (ویدیو) طرز تهیه کرپ سیب‌زمینی سوخاری؛ یک غذای متفاوت و ساده
  • پیش‌بینی ورود بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آب به سد کوثر
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • حدود ۶۰ میلیون متر مکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر